Proč

30. 7. 2017 0:03
Rubrika: Nezařazené

... jsem požádala o vyřazení ze soutěže Blog roku?

Tak především - jsem plaché slu-nicko, které se nerado zviditelňuje, a zcela mi chybí soutěživost.

Za další - dobře si uvědomuji jak jednoduchým, neobratným povídáním moje články jsou. Nemají žádnou zvláštní literární nebo obsahovou hodnotu ani ambice oslovovat širokou veřejnost velkým poselstvím. Vlastně mi slouží spíš jako určitá autoterapie a jsem upřímně (a mile) překvapená, že věnujete svůj vzácný čas jejich přečtení.

V neposlední řadě - sleduji články i diskuse o smyslu a dalším směřování Signálů, což je zde nyní častým tématem. Důsledkem sebereflexe po přečtení jedné diskuse o tom, že Signály mají sloužit primárně mladým, je moje definitivní rozhodnutí nezabírat jim místo v záři reflektorů :-) Vyhlášenou soutěž ale považuji za výborný nápad, může být pro řadu mladých signálníků motivací k oživení stávajících nebo k založení nových blogů.

Proč to vlastně píšu? Chci se tímto článkem omluvit té dobré duši, která nominovala můj blog do soutěže i těm, kdo mu dokonce už možná stihli dát svůj hlas. Věnujte ho prosím někomu jinému, ať Vám nepropadne, až organizátoři můj blog stáhnou. Snad rozumíte, proč je mi milejší zůstat mimo tohle dění. Ale těší mě, že mě čtete, nemyslete si, že ne! Mám Signály ráda a za mnohé jim vděčím. Jejich virtuální prostor a přátelství zde navázaná mi dávno přesáhly do reálného života. A dokud tu budeme my 30+ trpěni bez cenzury ;-) a Pán Bůh dá, že budu mít o čem - budu sem psát dál.

 

P.S.: Letos jsem stejně tenhle prostor hodně zanedbávala - nejsem extra plodná autorka, poslední měsíce jsem psala víc pro Létající Hospodu:

Létající Hospoda

Mamííí, proč ta paní ťuká na hrob?

Zamyšlení nad dobrem

Či a či a čičiči

Malé zamyšlení nad probouzejícím se světlem

Jak pro mě Církev udělala všechno, co mohla

Tyhle botičky jsou jako ze zlata...

Jak je to s tím Zlým?

Vzpomínky s vůní rajčat

Jak vypít dýni 

Koulelo se koulelo...

Moje (ne)modlitba

Signály: co mi daly a co vzaly?

Chvála sporů

Filojesle v reálu

Zobrazeno 8337×

Komentáře

jk7

Ačkoliv ... když jsem si ten příspěvek přečetl znova, můj předpoklad, čeho se ten asi tak lajk týká, bych možná ještě zúžil ...

amperijas

napsala korunový ruženec ke svátému a ke sváte já jako přillaklad vybrala Svatou Terezii od Ditě i korunku k ní napsala a i pospup i ke včejší ruženci

Zobrazit 40 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio